«Львів-ТБ» просить в облради ще півтора мільйони на оплату супутника

maxresdefault (2)

КП ЛОР «Телекомпанія «Львів-ТБ» звертається до депутатів Львівської обласної ради щодо виділення 1 млн 460 тис. грн на оплату послуг з транслювання телепередач за допомогою супутника «Amos – 7».

Про це йшлося під час засідання комісії постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації ЛОР, передає ІА Дивись.info.

Як пояснили депутатам, компанія проплатила послуги з трансляції лише за 3 квартали, і тепер потрібні додаткові кошти. Втім комісія наразі рішення не прийняла. Депутати хочуть спочатку заслухати інформацію керівника про роботу телеканалу, зокрема про суму зароблених самостійно коштів.

Як зауважили обласні обранці цьогоріч комунальній телекомпанії виділили уже понад 10 мільйонів гривень, тоді як торік лише 6,5 мільйонів. Раніше виділення коштів на послуги з трансляції погодила депутатська комісія з питань бюджету.

Додамо, що зараз в телекомпанії працює 75 осіб. З них 69 перебуває у штаті, ще 6 працюють по трудових угодах.

Нагадаємо, 16 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію супутникового телеканалу Львівської обласної ради «Львів-ТБ» (КП «Телекомпанія “Львів-ТБ”»), дозволивши телеканалу змінити логотип на «Перший західний», а також програмну концепцію та параметри супутника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: