Тимошенко вручили адмінпротокол про незаконний перетин держкордону

10_main_ukr

Народному депутату України, лідеру політичної партії Батьківщина Юлії Тимошенко вручили адміністративний протокол про незаконний перетин державного кордону.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

У коментарі Hromadske він підтвердив, що Тимошенко загрожує адмінвідповідальність за незаконний перетин державного кордону 10 вересня в пункті пропуску Шегині у Львівській області.

За словами представника ДПСУ, Тимошенко стала третім нардепом, кому вручили адмінпротокол у справі про прорив держкордону. Імена інших депутатів він не назвав.

Стаття 204 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) передбачає сплату штрафу від 3400 до 8500 гривень.

Нагадаємо, що Мостиський районний суд Львівської області визнав винним у незаконному перетині державного кордону Міхеїла Саакашвілі та зобов’язав заплатити штраф у розмірі 200 неоподатковуваних податком мінімумів (3400 грн).

Екс-глава Одеської облдержадміністрації, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повернувся до України ввечері 10 вересня, незважаючи на позбавлення українського громадянства і заяви прикордонників відібрати у нього паспорт громадянина України.

Прихильники Саакашвілі прорвали оточення силовиків на пункті пропуску Шегині у Львівській області та провели політика на територію України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: