У річку Західний Буг випустили 880 кілограмів риби

22185025_1620863_189047599_n_1506938693_613x682.81388888889_3_0

30 вересня відбувся ключовий природоохоронний захід – зариблення річки Західний Буг природними біомеліораторами білим амуром, товстолобиком строкатим, товстолобиком білим.

30 вересня відбувся ключовий природоохоронний захід – зариблення  річки Західний Буг природними біомеліораторами білим амуром, товстолобиком строкатим, товстолобиком білим. 

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Всього у річку Західний Буг випустили 34 тис особин риб, загальною вагою - 880 кг.

Участь у заході взяли: директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник, представники депаратменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, Львіврибохорони,  депутати Львівської обласної ради, природоохоронні громадські організації, рибалки.

Цей природоохоронний захід має на меті не допустити заростанню річки, підтримати сприятливий гідрологічний режим та санітарний стан. На виконання заходу з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у Львівській області виділено кошти в сумі 100,0 тис грн.

Випуск провели в таких місцях: м. Камянка-Бузька міст на Забужжя р. Західний Буг, смт. Добротвір міст через р. Західний Буг, м. Червоноград район 2 Шахти, Пустомитівський район кільцева дорога р. Західний Буг.

Нагадаємо, що за результатами конкурсу екопроектів «Краща громадська екологічна ініціатива», який проводив департамент екологогії та природних ресурсів облдержадміністрації, одним з переможців визнали  громадську організацію «Асоціація виробників рибної галузі», яка і подала ідеєю впровадження проекту «Очистка басейну річки Західний Буг», у межах якої і відбулося зариблення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: