Українці під час стрілянини у Лас-Вегасі не постраждали — посольство

KMO_157030_00573_1_t218_140650

Українські дипломати продовжують перевіряти інформацію про громадян України серед загиблих і постраждалих.

За попередньою інформацією, громадян України серед поранених і вбитих під час розстрілу терористом відвідувачів концерту в Лас-Вегасі немає.

Співробітники українських дипломатичних представництв у США знаходяться в постійному контакті з місцевими правоохоронцями і продовжують з'ясовувати інформацію про громадян України, сказано в повідомленні посольства України в США, поширеному ввечері в понеділок, 2 жовтня.

Як повідомлялося, жертвами стрілянини, яка сталася в районі бульвару в Лас-Вегасі в ніч на понеділок за місцевим часом стали 58 осіб, понад 400 отримали поранення. За даними поліції, підозрюваний - 64-річний мешканець Невади Стівен Педдок. Він відкрив вогонь по відвідувачам концерту, який проходив під відкритим небом, з вікна кімнати на 32-му поверсі готелю у розважальному комплексі Мандалай Бей. Спочатку повідомлялося, що нападник був убитий прибула на місце поліцією. Проте пізніше влада випустили прес-реліз, в якому повідомляється, що стрілок вже був мертвий, коли в приміщення увірвався спецназ. Ймовірно, він наклав на себе руки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: