Халяви не буде, – Садовий стоматологам

DSC06268

Жодних додаткових коштів з міського бюджету на зарплати стоматологам виділено не буде.

Про це під час відвідання реформованого комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка №1» заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Усі задоволені, пацієнт отримує ту саму послугу, але чесно отримує квитанцію, може потім це покаже у страховій компанії. Але є інші поліклініки, які кажуть, що вони безплатно все роблять. Є тут такі люди, які у комунальних установах отримали безплатне лікування? Я таких не можу знайти. А ті всі, хто приходить протестувати в норкових,  соболиних шубах з діамантами розказують, що вони людям безплатно лікують зуби. Ми  говоримо – це неправда. Не піддавайтеся на провокації. Треба жити по можливостях, які сьогодні  маємо», - заявив міський голова.

За його словами, реформу підтримують депутати, тому протестувальники можуть не розраховувати, що їм виділять кошти на зарплати.

«Це ж легко, коли йдуть бюджетні гроші, ніхто їх не контролює, з того отримують якісь хабарі і система працює. Цього не буде, нехай походять. Кажуть – ми ще походимо, і депутати нам виділять гроші. Ні копійки, ніхто нічого виділяти не буде. В бюджеті міста додаткових коштів на стоматологію немає і ми їх цього року не будемо виділяти взагалі. Виділяти кошти на оплату багатих людей – цього не буде. Халяви не буде», - наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, міська рада прийняла ухвалу про перетворення комунальних стоматполіклінік у комунальні неприбуткові підприємства. Кілька поліклінік не погодились на реформування і оскаржують його у судах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: