Переможцю «Євробачення-2017» потрібне донорське серце

POR

Переможець «Євробачення» Сальвадор Собрал перебуває у відділі інтенсивної терапії. 8 вересня він виступив з останнім концертом. Нині його може врятувати лише донорське серце.

Переможець «Євробачення» Сальвадор Собрал перебуває у відділі інтенсивної терапії. 8 вересня він виступив з останнім концертом. Нині його може врятувати лише донорське серце, передає DW

На пісенному конкурсі «Євробачення» у травні 2017 року він розчулив мільйони глядачів своєю спокійною джазовою баладою Amar pelos dois. Разом із сестрою Луїзою він заспівав пісню переможця під дощем із золотих конфетті.

Все виглядало так само - лише без конфетті - 8 вересня у саду казино Estoril в Лісабоні. Луїза і Сальвадор Собрал співали Amar pelos dois ще раз, обоє плакали. Собрал, який має тяжко хворе серце, попрощався зі своїми фанами. Концерт називався Até já: «Бувайте!»

Перед тим у соціальних мережах він заявив про паузу в музичній кар'єрі, щоб сконцентруватися на своєму лікуванні. Собрал скасував усі заплановані концерти і попросив медіа поважати його приватну сферу.

З понеділка, 25 вересня, Собрал перебуває у відділі інтенсивної терапії у лікарні Санта-Круз в Лісабоні та бореться зі смертю. Його лікарі говорять, що це перегони з часом - якомога швидше йому потрібне донорське серце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: