Сьогодні суд розглядатиме справу депутатів-хабарників Винниківської міськради

315386_default

Сьогодні, 3 жовтня, о 14:30 у Пустомитівському районному суді відбудеться розгляд справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради.

Сьогодні, 3 жовтня, о 14:30 у Пустомитівському районному суді відбудеться  розгляд справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради, інформує Форпост.

У  жовтні минулого року військова прокуратура спільно з СБУ задокументували факт вимагання й одержання службовою особою Винниківської міської ради та двома депутатами цієї ж ради хабара в розмірі 10 тис. доларів США й однокімнатної квартири вартістю понад 350 тис. грн.

Хабар отримали заступник голови постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища та архітектури Винниківської міської ради та двоє депутатів цієї ж ради від приватного підприємця. Розмір неправомірної вигоди – 10 тис. доларів США та однокімнатна квартира у м. Винники вартістю понад 350 тис. грн. За це чиновник і депутати обіцяли сприяти в продовженні оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку у м. Винники та не перешкоджати у здійсненні господарської діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: