У Львові розпочинається опалювальний сезон для бюджетних установ

75b44f26b45cdcf3e7750518b026a835_XL
фото: TV-4

У Львові розпочинається опалювальний сезон для бюджетних установ. Від сьогодні, 3 жовтня, розпочинається опалювальний сезон для закладів освіти, охорони здоровꞌя та культури.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий, йдеться на сайті Львівської міськради.

Згідно з розпорядженням, від сьогодні, 3 жовтня, теплопостачальні підприємства розпочинають подачу опалення до бюджетних установ (школи, садочки, лікарні, поліклініки, заклади культури) на підставі письмових звернень керівників закладів.

Нагадаємо, у новому опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок підприємство вже відновило подачу опалення до 4 бюджетних установ на основі листів-звернень керівників закладів.

Опалення отримує: обласна клінічна лікарня (вул. Чернігівська, 7), оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ ім. І. Франка (вул. Черемшини, 44), 3-тя міська клінічна лікарня (вул. Рапапорта, 8), міський комунальний клінічний пологовий будинок (вул. Мечникова, 8).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: