У Львові стоматологічна поліклініка досі тримає «оборону» від Садового

DSC06266

Три стоматолічні поліклініки у Львові досі відмовляються проходити реформування і оскаржують дії міської ради у судах.

Три стоматологічні поліклініки у Львові досі відмовляються проходити реформування і оскаржують дії міської ради у судах.

Про це під час брифінгу розповіла заступник начальника управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко, передає ІА Дивись.info.

«Стоматологічні поліклініки мають статус комунальних закладів охорони здоров’я. Зараз тривають суди, які постійно переносять з ініціативи позивачів – профспілкових організацій. Чергове засідання суду, яке мало відбутися 28 вересня, перенесли на листопад, є п’ять позовів» – розповіла Марта Матюшко.

За її словами, якщо з 4-ю і 5-ю поліклініками міська рада ще може комунікувати, то з 3-я повністю заблокувалася.

«В 4-ї і 5-ї поліклініках ми оплачуємо комунальні платежі, невідкладні платежі, такі як повірка лічильників. На заробітну плату коштів немає. Управління уже двічі зверталося до Львівської міської ради щодо цього, однак відповідні проекти ухвал не набрали відповідної кількості голосів. У 3-й поліклініці заблокували доступ для будь-кого з органів виконавчої влади. Не допускають і новопризначеного головного лікаря. Відкрита справа за статтею «самоуправство», - розповіла заступник начальника управління охорони здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: