Для дітей-сиріт провели англомовний табір

22197821_1490526817696885_1337258192_o_1507107203

Вихідними німецька організація «Care in Action – Турбота в дії» провела дводенний табір англійської мови для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей Львова та Львівської області. Залучили до вивчення табору 75 батьків і дітей. Табір відбувався на території Василіянського Інституту філософсько-богословських студій ім. Йосифа Велямина Рутського.

Вихідними німецька організація «Care in Action – Турбота в дії» провела дводенний табір англійської мови для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей Львова та Львівської області. Залучили до вивчення табору 75 батьків і дітей. Табір відбувався на території Василіянського Інституту філософсько-богословських студій ім. Йосифа Велямина Рутського.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

«Два дні – недостатній період, щоб багато вивчити і засвоїти, але двох днів може бути достатньо, щоб створити позитивну мотивацію. Головна мета табору – надихнути його учасників опановувати цю прекрасну мову, яка відкриває нас для світу та відкриває ввесь світ перед нами», - наголосили організатори табору.

Програма передбачала інтерактивні заняття і розваги для 5-ти вікових груп, так званий вечір культур, до якого готувався весь табір, та виступи від запрошених гостей. Зокрема британця Фреда Лузаниці, вчителя англійської мови з багаторічним досвідом, який зараз викладає у Мюнхенській міжнародній школі (MIS), англійського філолога Христини Гелети та студентки з Данії Тріне,  які розповідали про роль англійської у сучасному світі та у їхньому житті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: