Доба в АТО: Бойовики б’ють з «Градів» і мінометів, поранено 1 бійця ЗСУ

_96327535_780083_506_1200

За минулу добу незаконні збройні формування, застосовуючи РСЗВ "Град" іміномети, 22 рази порушили перемир’я. В результаті бойових дій один український захисник отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО

3 жовтня ввечері основна активність російсько-окупаційних угруповань була сконцентрована на Приморському напрямку.

Так, бойовики упродовж години обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Широкиного з переносної реактивної пускової установки «Град «Партизан», гранатометів та великокаліберного кулемету. Пізніше, неподалік цього ж селища ворог застосував вже 82-міліметровий міномет.

Починаючи з 18 години упродовж двох годин противник вів вогонь по опорному пункту української армії поблизу Талаківки з реактивної системи залпового вогню «Град». Тут бойовики випустили 38 реактивних снарядів.

Крім того, увечері окупанти двічі обстрілювали з мінометів калібру 120 міліметрів житловий сектор селища Водяне.

Наприкінці доби на Донецькому напрямку противник двічі бив з гранатометів та великокаліберних кулеметів по укріпленнях ЗСУ на підступах до Авдіївки і Невельського. Також під ворожим вогнем опинились позиції сил АТО біля шахти Бутівка, Зайцевого, Майорська.

На Луганському напрямку бойовики ввечері і вночі 4 рази з гранатомету і стрілецької зброї обстрілювали українських захисників на околицях Трьохізбенки. Тут ЗСУ жорстко відповідали противнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: