Киянин знайшов свій вкрадений рік тому мотоцикл у Львові

22137114_1749603115341453_4680487976312295288_o

Патрульні разом з власником викраденого майже рік тому мотоцикла затримали осіб, які його продавали.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

До патрульної поліції Львова звернувся мешканець Києва і повідомив, що знайшов на сайті оголошень свій мотоцикл, який викрали майже рік тому в столиці. Продавець спортивного мотоциклу Honda зі Львова. Для відпрацювання даної інформації залучили тактичну оперативну групу патрульної поліції Львова.

Заявник зв‘язався із продавцем і домовився про купівлю двоколісного. Він одразу назвав інспекторам особливі прикмети свого мотоцикла. Патрульні під прикриттям супроводжували заявника. Частина групи була постійно на зв‘язку і рухалася на безпечній відстані. Продавець і з «покупцем» приїхали на таксі у гаражний кооператив на вулиці Княгині Ольги. Особи, які продавали мотоцикл намагалися заспокоїти «покупця», що проблем з мотоциклом у нього в Україні не буде, адже той викрадений за кордоном.

Після огляду транспортного засобу заявником, патрульні отримали підтвердження, що транспортний засіб його. Інспектори під прикриттям дали сигнал тактичній групі, яка провела затримання. На місце викликали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: