Місто та область придбали квартиру зв’язковій УПА Ользі Ільків

img7645-c133ef8ca4c7fd8da6db89c90d80e5f5
Син Ольги Ільків Андрій Бойко оглядає помешкання. Фото city-adm.lviv.ua

Завтра ж на сесії Львівської міської ради розглядатимуть питання про укладення договору-пожертви квартири для Ольги Ільків.

Також місто допоможе родині у проведенні ремонтних робіт у цій квартирі, інформує прес-служба Львівської міськради.

Зазнається, що було виділено кошти з міського і обласного бюджетів в однаковій сумі, загальна сума – 800 тисяч гривень. Після цього було створено конкурсний комітет, оголошено конкурс, і всі охочі могли подати свої заявки для закупівлі квартири. Заявки дали дві компанії – одна на більшу площу, загальна вартість закупівлі якої склала 945 тис грн., але меншу ціну запропонувала компанія «Ріел» – загальна вартість 800 тис. грн.

Ольга Ільків проживає в однокімнатній квартирі на вул. Науковій, 22,  площа якої – 33 кв.м, нове помешкання має 44,9 кв.м.,

Нагадаємо, наказом директора департаменту №388 від 16.08.2017 року утворено конкурсний комітет для визначення переможця конкурсу щодо придбання житла для О. Ільків. Переможцем конкурсу визначено ПП «Сервіс – Ріелбуд», який запропонував однокімнатну квартиру на вул. Кн. Ольги, 122а (загальна площа 44,9 кв м), розташовану на 1 поверсі. Відповідно до експертної оцінки ТзОВ «Периметр» вартість згаданої квартири становить 800430 грн. Відповідно до договору купівлі-продажу від 2.10.2017 року департаментом придбано квартиру на вул. Кн. Ольги, 122а за 800000 грн.

Довідка:

Ольга Ільків («Роксоляна», «О. Звіробій») – зв’язкова Головного командира УПА Романа Шухевича, яка за свою діяльність в національно-визвольному русі 14 років провела в Алєксандровській та Владімірській тюрмах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: