Посадовець з Міноборони намагався передати військові містечка приватним забудовникам

0d72d4da0d1a1f8cefc5f5917eb45fd6eb671320

Міністерство оборони України проводить заходи щодо відновлення роботи Західного управління капітального будівництва Міноборони після виявлених порушень.

«За результатами однієї з перевірок встановлені злочинні дії колишнього начальника Західного управління капітального будівництва Міноборони, який намагався незаконним чином передати військові містечка приватним забудовникам», — повідомляється на сайті Міноборони.

Екс-чиновник уклав 7 договорів на забудову військових містечок приватними житловими комплексами, на деяких з них до цих пір дислокуються військові частини.

«Порушуючи чинні норми законодавства, посадова особа не погоджувала свої рішення з оборонним відомством. В ході розслідування з'ясувалося, що незаконним шляхом, фактично за дві доби, через пособника в особі нотаріуса, який не мав на це право, він уклав зазначені договори з конкретними порушеннями, які могли спричинити значні збитки державі», — йдеться з повідомленні.

Фірми-забудовники існували тільки на папері. Їх керівники відмовилися надавати будь-яку інформацію про укладені договори. Після звільнення з посади зазначена особа відмовилася передати печатки та документи, вони були вилучені під час проведення обшуку у нього вдома.

В даний час очікується початок суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: