Депутати вимагають провести незалежний аудит комунального АТП-1

IMG_5222

Депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук вимагає провести зовнішній незалежний аудит роботи АТП-1 у 2017 році, передає кореспондент Дивись.info.

На думку депутата, є всі підстави вважати, що керівництво АТП-1 неефективно використовує кошти, які отримує з бюджету розвитку, та приймає невдалі управлінські рішення.

«Для прикладу, 55 нових автобусів «Електрон», на які місто виділило 256 млн грн, не випускали на маршрути. А замість повністю розрахуватися із ТОВ СП «Електротранс» за отримані автобуси, керівництво АТП-1 за частину виділеної на це суми придбало малогабиритні автобуси у київської фірми «АТАМAN». У результаті, отримало заборгованість у 40 млн грн перед «Електротрансом». Зараз компанія надсилає листи депутатам із проханням вплинути на ситуацію. Борговий рахунок АТП-1 вкотре виставляє місту у сподіванні на черговий транш із бюджету розвитку. АТП-1 – комунальний перевізник! Це підприємство існує та працює за кошти платників податків! Його функція – забезпечити комфортні перевезення громадянам, а не тільки дбати про свої прибутки. Хоча, здається, і з останніми все не надто добре», – заявив депутат.

Він просить забезпечити проведення державного аудиту підприємства за період роботи у 2015-2017 роках, а у бюджеті-2018 передбачити кошти для проведення зовнішнього незалежного аудиту діяльності АТП-1 за 2017 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: