Львівському палацу мистецтв виділять 2,2 мільйона гривень на реконструкцію

150719929159d6093ba79ac

Львівському палацу мистецтв виділять кошти з обласного бюджету в сумі 2,2 мільйона гривень для завершення робіт із реконструкції частини підвалу для влаштування сучасної котельні на твердому паливі.

Відповідне рішення ухвалила бюджетна комісія на своєму засіданні у четвер, 5 жовтня, про інформує прес-служба Львівської облради.

Зазначені кошти буде скеровано після розгляду проекту рішення Про внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області за підсумками 9 місяців 2017 року на сесії Львівської обласної ради.

Як пояснив директор Палацу мистецтв Юрій Гнатковський, всього на завершення робіт з реконструкції котельні додатково необхідно 2,2 млн грн. За його словами, у 2016 році було закуплено частину обладнання на суму 970 тис. грн, залишається  його встановити та запустити котельню.

«Облаштування котельні дасть змогу зекономити на енергоносіях, а також повноцінно працювати в зимовий період, оскільки впродовж останніх 5 років через те, що приміщення не опалювалося, не можна було влаштовувати експозиції та організовувати різноманітні заходи», - зазначив Юрій Гнатковський.

Перед голосуванням голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Олег Домчак зазначив, що обласна рада іде на зустріч в частині виділення значних коштів нашій обласній установі з умовою ефективнішої її роботи, зокрема в частині наповнення спецфонду.

В свою чергу заступник голови комісії Іван Собко зауважив, що з метою реалізації даного проекту необхідно вжити швидких управлінських рішень, зокрема ініціювати робочу зустріч на рівні заступників голови облради та облдержадміністрації, керівництва профільної комісії, замовників та виконавців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: