Львівським депутатам представили керівника Центру надання послуг учасникам АТО

IMG_5197

Керівником Центру надання послуг учасникам бойових дій стала Світлана Ткачук. Про це доповідаючи депутатам ЛМР про роботу центру повідомила начальник управління соціального захисту Наталя Демкович, передає кореспондент Дивись.info.

Керівником Центру надання послуг учасникам бойових дій стала Світлана Ткачук.

Про це доповідаючи депутатам ЛМР про роботу центру повідомила начальник управління соціального захисту Наталя Демкович, передає кореспондент Дивись.info.

«Наказом від 4 жовтня керівником центру призначено Ткачук Світлану Володимирівну. Ми отримали погодження львівського міського голови, міжфракційної робочої групи з питань учасників АТО», – повідомила Наталя Демкович.

Як заявив депутат Валерій Веремчук, Світлана Ткачук – це людина, яку зачепила війна, водночас має управлінський досвід, зокрема у бізнесі. Його колега Віталій Свінціцький додав кандидатура Світлани Ткачук була одноголосно підтримана міжфракційною групою з питань учасників АТО.

Сама Світлана Ткачук виступаючи перед депутатам розповіла, що готова працювати, щоб бійці, які поверталися додому, почувалися і були героями для кожного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: