Через шквальний вітер впало 33 дерева, – ЛМР

bureviysajt-7018cfccfa60241c10d52d1463ec0ae6

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури, за оперативними даними, через шквальний вітер в місті впало 33 дерева, зокрема: у Залізничному районі – 19, у Галицькому – 3, у Франківському – 6, у Шевченківському – 2.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Три дерева впали на машини. На пл. Двірцевій, 2 вітром пошкоджено МАФ, на вул. Староєврейській – літній майданчик. На вул. Бандери гілкою пошкоджено лінії електропередач, тому трамвай №1 курсує по маршруту трамваю №9. На вул. Стрийській було пошкоджено лінію електропередач, але рух вже відновлено. На вул. Окружній впав білборд. На вул. Городоцькій вітром зірвало дах, на частині вулиці відсутнє електропостачання. Також були часткові зміни в русі тролейбусів, через падіння гілок на лінії.

Також на «Гарячій лінії міста» повідомили, що є аварійне відключення електроенергії за такими адресами: вул. Навроцького (Сихівський район), вул. Кордуби і Нижанківського (Личаківський район), вул. Зв’язкова, Окружна (Франківський район), вул. Курортна, Верескова, Винниця, Грабова, бічна Озерна (Шевченківський район).

Комунальні служби міста працюють, аби якнайшвидше прибрати наслідки негоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: