Скандальному російському реперу Гнойному заборонили в'їзд в Україну

maxresdefault (2)

Анонсований концерт у Києві скандального російського репера В'ячеслава Машнова, який більш відомий під псевдонімами Гнойный та Слава КПСС, викликав обурення у Мережі.

Анонсований концерт у Києві скандального російського репера В'ячеслава Машнова, який більш відомий під псевдонімами Гнойный та Слава КПСС, викликав обурення у Мережі.

ТСН.ua стало відомо про те, що Служба Безпеки України заборонила йому в'їзд на територію нашої держави.

«За інформацією, наданою Прес-центру СБ України на запит від четвертого жовтня компетентними підрозділами, повідомляємо, що Службою безпеки України прийнято рішення про заборону в'їзду вказаній Вами у запиті особі», - йдеться у відповіді для нашого сайту.

«Гнойний» мав виступити у київському клубі Atlas 24-го грудня. Днями у закладі ТСН.ua повідомляли, що інформації про скасування концерту – немає. Втім, провайдер квитків Concert.ua зауважив – виступ скасовано. Посилання на продаж квитків із сайту зникло декілька днів тому.

Нагадаємо, виконавець виступав в анексованому Криму та скандально прославився своїми антиукраїнськими заявами. Машнова також занесли у базу сайту «Миротворець».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: