У Львові викрили бордель з повіями (фото)

TO GO WITH AFP STORY by JOSIE COX - FILE

5 жовтня правоохоронці затримали 34-річного львів’янина, котрий займався сутенерством, а також адміністратора «салону».

5 жовтня правоохоронці затримали 34-річного львів’янина, котрий займався сутенерством, а також адміністратора «салону».

Встановлено, що чоловік забезпечував повій клієнтами, особисто виконував функції водія та охоронця для дівчат, а також займався фінансовою стороною «бізнесу». Клієнтів зловмисник шукав у мережі Інтернет, а також розповсюджуючи рекламні візитки, повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Також правоохоронці затримали 19-літню дівчину, уродженку Полтавської області, яка виконувала роль адміністратора салону з надання платних сексуальних послуг - приймала в телефонному режимі замовлення від клієнтів, забезпечувала повій засобами контрацепції та займалась іншими організаційними питаннями.

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні салону поліцейські вилучили грошові кошти в сумі десять тисяч гривень, мобільні телефони, засоби контрацепції, фалоімітатори, а також два пістолети без дозвільних документів.

Окрім того, у салоні поліцейські викрили повій, які раніше вже  притягувались до адміністративної відповідальності за заняття проституцією, а саме надавали сексуальні послуги за грошову винагороду у нічних клубах. На цей раз дівчат також притягнули до адміністративної відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: