Як львівські патрульні рятували йоркширського тер’єра, збитого машиною

22195349_1750175151950916_1340458333064408655_n

Близько 6 години ранку патрульні їхали вулицею Кульпарківською і побачили невідомий предмет посеред дороги. Коли інспектори підійшли, то зрозуміли, що це собака породи йоркширський тер‘єр.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Невідомий автомобіль збив тварину і залишив помирати. З вигляду собака був мертвим. Патрульні вирішили забрати його з проїзної частини і відчули серцебиття. Не гаючи часу, екіпаж завіз чотирилапого у ветеринарну клініку на вулиці Князя Святослава і оплатив з власної кишені лікування.

«Шкода собачки... В мене і в напарника є собаки – ми не змогли його залишити у траві помирати. І грошей на лікування не шкода було віддати. Якщо він виживе і власник не знайдеться, то я або напарник заберемо його собі, а якщо помре, то поховаємо у лісі. Дивує людська байдужість», – розповідає інспектор 3 батальйону патрульної поліції Павло Дубник.

Медики роблять усе можливе, аби врятувати собаку. Зараз він під‘єднаний до апарату, отримує медикаменти через крапельницю, йому дали препарати від кровотечі та набряку мозку. Лікар зазначила, що пес вже був в агонії, коли його привезли патрульні, однак його серце сильне і він з усіх сил чіпляється за життя. Як медики так і патрульні не втрачають надії і рятують кошлатого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: