Головний лісівник Буковини пропонував начальнику УЗЕ щомісячний «відкат» у 10 тисяч доларів

22405964_498088147215581_7789965689979406180_n

10 тисяч доларів – щомісячна данина, яку в.о. начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства пропонував начальнику УЗЕ в Чернівецькій області ДЗЕ Нацполіції України.

Натомість «надіявся» на привілейоване непроведення перевірок та невиявлення порушень під час здійснення порубок лісу в підпорядкованих лісгоспах області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав військовий прокурор Олег Сенюк.

«Затримали лісівника сьогодні, 9 жовтня, слідчі слідчого відділу військової прокуратури Західного регіону України спільно з оперативниками Чернівецького та Львівського управління ДВБ Нацполіції України. Одразу під час надання частини хабара в розмірі 2300 доларів та 4200 євро, які виявили та вилучили в повному обсязі під час проведення обшуку службового кабінету правоохоронця. До речі, «розробляли» ми горе-хабародавця впродовж вересня-жовтня ц.р.» – повідомив Олег Сенюк.

До того ж зазначу, що зараз вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: