Шахтарі біля кордону перекрили дорогу між Києвом і Варшавою

news_20171009_133914_1507545554

Нововолинські шахтарі розпочали мирну акцію протесту поблизу українсько-польського кордону на автомобільному шляху міжнародного значення М 07, Київ-Ковель-контрольно-пропускний пункт «Ягодин».

Про це повідомляє 9 жовтня прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Об 11.30 на відстані 2 кілометрів від пункту пропуску «Ягодин» в районі населеного пункту Старовойтове на Волині близько 70 людей перекрили автомобільну дорогу між Києвом та Варшавою.

В результаті переговорів співробітників Національної поліції з учасниками пікету було домовлено, що вони будуть частково пропускати по одному легковому транспортному засобу, але рух вантажівок заблокують повністю.

Пдорожуючих, які планують перетнути державний кордон України в пункті пропуску «Ягодин», попереджають про можливі незручності та рекомендують під час планування поїздок з подальшим перетином кордону скористатися іншими пунктами пропуску.

4 жовтня представники шахтарських профспілок та гірники Нововолинська провели акцію протесту під стінами ДП «Волиньвугілля» та вимагали виплати заробітної плати за липень-серпень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: