Три нардепи подали до суду на Гройсмана

4d28c2a77bda718b3d0c2f169be8aca8_1496055937_613x362.8564516129_3_0

Народні депутати Андрій Деркач, Юрій Одарченко та Валерій Дубіль подали в суд на прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою негайно визначити кандидата на посаду міністра охорони здоров'я.

Про це повідомив нардеп Андрій Деркач на своїй сторінці в Facebook.

«Разом з колегами-депутатами подали в суд на Володимира Гройсмана. Вимагаємо від прем'єра негайно внести до Верховної Ради подання на призначення міністра охорони здоров'я України», – написав Деркач.

Нардеп зазначив, що за півтора року прем'єр не зробив жодної спроби призначити легітимного міністра.

«Таким чином, найважливіша сфера, що стосується життя і здоров'я українців, віддано на відкуп людини з невизначеним статусом - в.о. міністра», – заявив Деркач.

При цьому депутат називає керівництво Супрун у МОЗ нелегітимним і стверджує що вона «наламала багато дров». Зазначимо, що за період керівництва Супрун МОЗ підготувало грунтовну медичну реформу, однак зараз вона гальмується у Верховній Раді.

Також Деркач додав, що в Україні немає вакцини і сироватки проти смертельно небезпечних хвороб та «зірвано програму закупівлі ліків за останні три роки». При цьому, нардеп запевняє, що на це все прем'єр-міністр ніяк не відреагував.

Нагадаємо, що на початку вересня виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що готова повноцінно очолити Міністерство охорони здоров'я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: