У туристів панічні атаки через скляний міст, який тріскається під ногами (відео)

0128934c-31e8-401b-a6aa-4b0b2c4d1c83

В інтернеті набирає популярність відео з Китаю, на якому чоловік гуляє по скляному мосту та в паніці падає, коли під його ногами по склу починають повзти тріщини. На щастя, все обійшлося - тріщини виявилися всього лише винахідливим спецефектом, доданим на одну із секцій моста.

Кадри чоловіка, під ногами якого тріскається поверхня розташованого вздовж гори Тайханшань скляного моста, захопили увагу китайських соціальних мереж, повідомляє сайт Mashable. Можна спостерігати, як герой відео, помітивши тріщини, падає на скло і намагається втекти.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=ht9CSceDqhU

На щастя, переляканого пішохода тріщини виявилися всього лише результатом роботи спеціальних панелей, встановлених на одній з ділянок розташованого на висоті 1 200 м моста. Панелі реагують на кроки пішоходів, виводячи на дисплей зображення повзучих тріщин, видаючи характерний звук.

Адміністрація округу Східний Тайханшань опублікувала офіційні вибачення, пояснюючи, що це всього лише ефект, доданий дизайнерами з метою «провокації». Адміністрація не має наміру демонтувати панелі і сподівається, що хороша доза адреналіну допоможе залучити додаткових туристів.

Однак в китайських соціальних мережах не всі залишилися вражені задумкою: тріщини фальшиві, а ось серцеві напади можуть виявитися цілком реальними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: