Збірна України програла Хорватії і не зіграє на ЧС-2018 в Росії (фото)

186720

Національна збірна команда України поступилася команді Хорватії з рахунком 0:2 у матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2018 року і втратила шанси пробитися до фінальної частини світової першості.

Фантастична атмосфера на заповненому ущерть «Олімпійському», неймовірна напруга протягом усього матчу, надія, що жила до останнього, та фантастичний за емоціями поєдинок – матч між збірними України та Хорватії у Києві, який закривав для обох команд відбірковий турнір, вийшов видовищним та цікавим.

Перший тайм збірної України в матчі з хорватами пройшов під перевагою команди Шевченка. Українські футболісти різноманітно атакували і могли забити не один раз.

Господарі загрожували воротам Субашича дальніми пострілами (Степаненко, Ракицький), а також ударами головою (Коноплянка) і мали всі шанси відкрити рахунок.

фото Євгена Кравса та Павла Кубанова

Переломним у грі став другий тайм. Хорвати повністю зруйнували атакуючу гру української збірної і двічі вразили ворота П'ятова.

Після пропущених м'ячів збірна України виглядала пригніченою, і абсолютно нічого небезпечного створити так і не змогла, програвши ключовий матч у групі.

Таким чином, збірна України посіла третє місце в групі, і не зуміла пробитися на ЧС-2018 в Росії, пропустивши вперед Ісландію і Хорватію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: