4 бійців ЗСУ зазнали поранень у результаті обстрілів бойовиків

2856a093-d026-4a5e-abc9-e8696d34c0b4
фото: espreso.tv

За минулу добу четверо українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Луганському напрямку терористи протягом трьох годин 4 рази гатили з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по опорних пунктах біля Новоолександрівки. Українським військовим довелося відкривати вогонь у відповідь. В результаті цього протистояння зазнав поранень боєць АТО. Окупанти також відкривали вогонь і по позиціях біля Трьохізбенки.

На Донецькому напрямку під час обстрілу Зайцевого з озброєння БМП та великокаліберного кулемету зазнав поранень військовослужбовець. Вороги також били з кулемета неподалік Майорська.

На Приморському напрямку внаслідок обстрілу зазнали поранень двоє оборонців Широкиного. Позиції в районі Старогнатівки та Талаківки накрили вогнем з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. У відповідь Збройні Сили України 9 разів застосовували зброю на ураження противника. У результаті бойових дій 4 наших військовослужбовців отримали поранення», - підсумували у штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: