Керівники двох комунальних закладів Львівської облради звільнилися

IMG_4207 (1)

Директори двох комунальних закладів Львівської обласної ради Любов Іваницька та Юрій Крамар написали заяви на звільнення.

Відтак з 10 жовтня за угодою сторін звільнена директор комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ступенів «Оберіг» Любов Іваницька, йдеться на сайті Львівської облради.

А з 11 жовтня також за угодою сторін звільнений керівник комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Марії Покрови» І-ІІІ ст. Юрій Крамар.

Нагадаємо, що раніше робоча група з вивчення діяльності комунальних установ відвідала вищеназвані заклади та мала зауваження до роботи їх керівників.

На переконання заступника голови обласної ради Володимира Гірняка, для ефективного управління закладами необхідно широко запроваджувати контрактну систему працевлаштування. «Керівник має працювати 5 років, тоді знову йти на конкурс, маючи чітку програму розвитку закладу», - наголосив він.

Нагадаємо, на заклад НРЦ «Оберіг» на рік виділяється 11 мільйонів гривень. За документами у центрі має навчатися 120 дітей з особливими потребами, натомість під час рейду комунзакладами 22 вересня, обійшовши класи, нарахували тільки 40 учнів. Сніданки готували на 60-ох.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: