Фанати Дніпра побили нардепа Юрія Березу (фото, відео)

uae561969f2ff

Інцидент стався під час дербі між «Дніпром» і СК «Дніпро-1».

Фанати футбольного клубу «Дніпро» побили президента клубу «Дніпро-1», нардепа від Народного фронту Юрія Березу.

Як повідомляє tribuna.com, інцидент стався на стадіоні «Дніпро-Арена» під час матчу 16-го туру другої ліги.

Під час бійки у вболівальників «Дніпра-1» відібрали банери і барабан.

Також на матчі фанати Дніпра вивісили банер: «Ми зламаємо вам Березу і зруйнуємо ваш «Причал» (неофіційний сайт уболівальників дніпровського клубу, - ред.).

Юрій Береза порадив футбольним фанатам йти в Збройні сили України і там перевіряти свою силу.

Слова депутата від «Народного фронту» та почесного президента «Дніпро-1» наводяться на сторінці спортивного клубу в Facebook.

«Насправді я добре бачив тільки перший тайм. На жаль, під час перерви, я не знаю, хто не спрацював, але виникла така ситуація, що якась купа придурків, зносячи на своєму шляху дітей, вломився в сектор, де перебували вболівальники СК "Дніпро-1". А ми сьогодні грали в гостях, і наші вболівальники були компактно розсаджені. І я не знаю, як це назвати. Саме ці люди зірвали останній матч ФК "Дніпро" у прем'єр-лізі проти "Волині". І тоді вони кидали петарди і димові шашки на полі прямо по футболістам, і в тому числі по гравцям "Дніпра", і зараз це також відбувалося», - не приховував емоцій депутат.

За словами Берези, на стадіон повинні повернутися правоохоронці, а особливо неадекватним вболівальникам потрібно довічно заборонити відвідувати матчі. Також він порадив фанам йти на передову і там підривати гранати.

«Я хочу звернути увагу на рух фанатів СК "Дніпро-1". У нас немає фаєрів, петард, тому що більшість пройшли війну... Хочете кидати гранати - йдіть на передову! Ідіть в збройні сили України і там перевіряйте свою силу, як ви можете залишити у ворога... насправді, я не ображаюся на хворих людей», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: