Хто буде красти в армії – руки повідрубую, – Порошенко

6___105_650x410

Президент Петро Порошенко сподівається, що справу щодо розкрадань чиновниками Міністерства оборони державних коштів розслідують швидко.

 

Про це він заявив в одному з гуртожитків Збройних Сил України, коментуючи затримання заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання Міноборони Володимира Гулевича, передає УП.

«Позиція перша: нікому не дозволю красти в армії. Ті, хто буде красти в армії, – руки повідрубую. Оце позиція президента», – сказав глава держави.

Він наголосив: «Армія є предметом моєї персональної турботи. Армія є одним із наших очевидних досягнень за три роки. Це було зроблено, у тому числі, й моїми зусиллями, зусиллями міністра оборони, Міністерства оборони, керівництва Національного штабу, волонтерів…

Позиція друга: я вітаю, коли будь-яка підозра щодо корупції передається у правоохоронні органи… Замість того, щоб бігати по телевізійному екрану, робити політиканство, – єдине, чого я чекаю від будь-кого, хто володіє інформацією про корупцію, негайної передачі до правоохоронних органів, включно з НАБУ. Це правильна громадянська позиція.

І третя позиція: я наголошую на тому, щоб розслідування провели у найкоротші терміни, представили суспільству й передали до суду. Будь-яке затягування, коли справи ведуться 3-4 роки, є абсолютно неприйнятним. Це руйнує логіку боротьби з корупцією.

Тому я дуже сподіваюся, що в найкоротші терміни суспільство отримає повноцінну інформацію, що трапилося і як трапилося».

Він зазначив, що Павловський очолював сектор «М», коли було дуже важко в Маріуполі. Він брав активну участь в антитерористичній операції».

«Ми маємо провести дуже прозоре і ефективне розслідування.. Винен – притягнемо до відповідальності. Не винен – не було чого починати», – наголосив президент .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: