У Стрию створили створили мурал про життя мешканців (фото)

22365373_10155448150817529_3111285625997686769_n
Фото: Facebook

На стіні одного із будинків по вулиці Мазепи у Стрию під виглядом муралу оселилися мультиплікаційні персонажі, які розповідають про різні сцени із повсякденного життя місцевих жителів.

На стіні одного із будинків по вулиці Мазепи у Стрию під виглядом муралу оселилися мультиплікаційні персонажі, які розповідають про різні сцени із повсякденного життя місцевих жителів.
Про це у Facebook повідомила Tanya Turchyna

За її словами, мурал створено у техніці 3D і під певним кутом малюнок виглядає, ніби на намальованих підвіконнях сидять персонажі.
«Автори муралу – молоді художники з Івано-Франківська Соломія Баюрчак, Влад Чернов та Ярослав Хоменко. Мурал створили в межах проекту Громадської організації «Молодь Стрийщини» – «Яскравий Стрий». Ідея належить почесному голові організації Михайло Шмігельський» - додала вона.

 

Також пані Тетяна зазначила, не зважаючи на те, що мурали в Україні набувають все більшої популярності, Львову ще немає особливо чим похвалитися в цьому напрямку. «Але ж як було б гарно, якби бетонні джунглі Сихова прикрасили лісами, казковими героями чи навіть просто неймовірмими світанками чи заходами», - пише жінка.

Читайте також: Львів’ян запрошують на зустріч щодо створення муралу на вулиці Дорошенка

Нагадаємо, що за результатами опитування, яке проводила ІА Дивись.info щодо того, що робити із поезіями на стінах львівських будинків, більшість опитуваних проголосували за те, аби не забороняти наносити нові вірші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: