VIP-автопарк: на чому їздять колишні лідери Євромайдану (інфографіка)

17304274_303

Наближається четверта річниця початку Революції Гідності, й незабаром ми знову будемо пригадувати політикам обіцянки, які пролунали восени та взимку 2013-2014 років у надії, що вони все ж будуть виконані.

Деякі з них, що пролунали зі сцени Майдану, українці запам'ятали краще за інших. Наприклад, заяви про відмову від безлічі привілеїв для державних чиновників. Скажімо, від кортежів і шикарних державних авто...

Поспішаємо вас розчарувати: відтоді автопарк органів влади збільшився на 1000 нових службових авто, що коштувало бюджету понад півмільярда гривень. При цьому право користування відомчими авто отримали не тільки ті органи, у яких воно було за Януковича, а й низка нових.

Все це з'ясували аналітики «Слова і Діла». Це наштовхнуло нас на запитання: а на чому ж, власне, їздять сьогодні люди, які отримали владу завдяки Майдану? Те, що вдалося з'ясувати, ми візуалізували на інфографіці. Важлива ремарка: на зображенні нижче показані лише ті транспортні засоби політиків, які належать особисто їм, згідно з їхніми деклараціями за минулий рік, або є службовими авто, офіційно наданими в одноосібне користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: