Омелян: автошляхи, які ведуть на кордон з країнами ЄС, відновлюватимуть у 2018 році

IMG_6079

Автошляхи ремонтуватимуть в рамках польського кредиту.

Про це сьогодні, 13 жовтня, заявив міністр інфраструктури Володир Омелян, повідомляє ІА Дивись.info.

«Ми будемо їх ремонтувати в рамках польського кредиту. Зараз проводяться основні тендери, і я сподіваюсь, що найближчим часом ми зможемо приступити до виконання робіт (2018 рік). я сподіваюсь, що фінансування на дорожню прикордонну інфраструктуру Львівської області буде збільшене в наступному році», - сказав міністр.

Також він додав, що про початок роботи над будівництвом нової магістралі, яка з’єднає М-03 в Угорщині і М-06 по території України.

«Це має бути повноцінний автобан, який дасть можливість дістатись з Мукачева до Львова за дві години», - додав очільник міністерства, - «Друге питання, яке ми зараз почали опрацьовувати спільно із Світовим банком, це  будівництво повноцінного автобану між Львовом і Дубно. Бо цей шмат дороги теж не є у найкращому стані. І насправді, звивиста вузька дорога не дає можливості для повноцінного трафіку. Це ті завдання, які ми ставимо перед собою на наступні роки. Я сподіваюся, що ми зможемо завершити проектування наступного року і приступити до роботи вже через рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: