Омелян каже, що готовий співпрацювати з НАБУ у рамках розслідування

IMG_6079

Міністр інфраструктури Володимир Омелян готовий до співпраці з НАБУ у рамках розслідування кримінального провадження щодо нього.

Про це сьогодні, 13 жовтня, сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє ІА Дивись.info.

«Я відношуся до цього спокійно, я вважаю, що будь-який правоохоронний орган може мати питання до посадовця. Я готовий надавати свої пояснення, бо ті питання, які зазначені з боку НАБУ я вже відповідав журналістом. Я сподіваюся, що ми швидко з'ясуємо ситуацію і це питання буде закрите», - сказав Омелян.

Як повідомляє прес-служба НАБУ, бюро  розслідує кримінальне провадження щодо «одного із членів Кабінету міністрів» за фактом можливого незаконного збагачення.

«Детективи Національного антикорупційного бюро України здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого незаконного збагачення та можливого декларування недостовірних даних одним із членів Кабінету міністрів України», - кажуть у бюро.

Нагадаємо, раніше журналісти повідомляли, що родина міністра інфраструктури України Володимира Омеляна взяла в оренду елітний котедж у своєї родички в селі Іванковичі під Києвом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: