Синютка: через проблему постачання сипучих матеріалів ремонти доріг проходять складно

IMG_6104

Ремонт доріг у другій половині 2017 року проходять набагато складніше.

Про це  сьогодні, 13 жовтня, заявив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, повідомляє ІА Дивись.info.

Виникли питання із постачанням сипучих матеріалів,  і це сьогодні є основна перешкода. Але незважаючи на це, ми поставили перед собою завдання дороги магістрального характеру: Миколаїв-Жидачів, Пісочне–Східниця, Дрогобич–Самбір, Дрогобич–Борислав завершити ще в цьому сезоні», - сказав Олег Синютка.

Він додав, що цього року Львівської ОДА запланували вийти на обсяги виконання робіт — 600 кілометрів, це на 100 кілометрів більше ніж торік.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що звернувся до президента України з детальною інформацією щодо «Укрзалізниці», аби вирішити проблему з постачанням матеріалів.

«Через те, що "Укрзалізниця" нездатна забезпечити перевезення по Україні, а це стосується не тільки дорожніх робіт, а й експорту і транзиту, ми маємо постійні зриви планів як державних так і приватних компаній. Це призводить до того, що зменшується надходження до бюджету.  У зв'язку з цим, я цього тижня звернувся до президента України з детальною інформацією, що відбувається в "Укрзалізниці", які заходи потрібно здійснити щоб змінити ситуацію», - додав Омелян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: