Людські клітини відновлюють 15 продуктів

organ_1507546326_570x380_3_0

Вчені поділилися секретом омолодження і оздоровлення клітин.

Повідомляє Народна Правда з посиланням на Сегодня.

За запевненням дієтологів, наявність в їжі таких продуктів як курка, індичка, свиняча лопатка, сир, анчоуси, тунець, скумбрія, краби, мигдаль, фісташки, арахіс, насіння кунжуту забезпечує необхідний запас амінокислот агрініна і лізину.

Ці продукти збільшують активність клітин мозку, що стимулюють діяльність його ділянки, який відповідальний за відчуття апетиту.

У свою чергу, клітини реагують на амінокислоти агрінін і лізин і вже протягом 30 хвилин після їх надходження в організм починають посилати сигнали в ділянки мозку, відповідальні за контроль апетиту і вага сигналізуючи про насичення.

Раніше повідомлялося, що лікарі назвали продукти, які потрібно їсти на ніч .

Нагадаємо, осінь з її похолоданнями і дощами робить наш організм вразливим до застуд, а настрій – до меланхолії. Ми розповімо, що є, щоб відчувати себе добре і мати можливість насолоджуватися цією красивою порою року.

Нагадаємо, в сучасному світі існує думка, що вживання яскравих вітамінів з аптечних пляшечок може вирішити будь-яку проблему – від депресії до тьмяного кольору обличчя. Але таке самолікування не тільки не дає бажаних результатів, а й може сильно нашкодити здоров’ю.

Нагадаємо також, з настанням осені багато людей відчувають нестачу енергії, сонливість, можливо посилення проблем з пам’ятю. Це означає, що організм потрібно активно насичувати вітамінами. У зв’язку з цим слід приділити особливу увагу щоденному раціону, оскільки через його недостатню якість люди недоотримують необхідні речовини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: