Активісти розповіли, концерти яких виконавців збираються блокувати у Львові

630_400_1507403415-8794
У Львові зірвали концерт Сергія Бабкіна. Фото: Форпост

Став відомим список виконавців, до яких львівські активісти мають претензії через їхню гастрольну діяльність у Росії.

Про це повідомляє з власних джерел сайт Форпост, яким керує Олег Радик, лідер "Економічного бойкотного руху".

У Львові анонсовано виступ відомого гурту «НеАнгели» в рамках туру SLAVAVICTORIA 22 листопада. Львівські активісти мають претензії до гастрольної географії гурту. Як йдеться у повідомленні представника Добровольчого руху ОУН, активісти нагадують виконавицям про свої незмінні вимоги, які дозволять їм виступити у Львові.

«Від гурту вимагають публічно визнати Росію країною-агресором. В іншому випадку концерт блокуватимуть, як це було із виступом Сергія Бабкіна», - повідомив представник Добровольчого руху ОУН Олег Окопський.

Читайте також: Після скасування концертів Бабкін таки визнав Росію агресором

Ще один концерт, за даними видання Форпост, може опинитися під загрозою зриву із тих же причин, однак активісти поки вивчають, чи виступала співачка у Росії.

4 листопада в одному із нічних клубів міста запланований виступ виконавиці Dakooka.  Активісти звернулися до ГО «Економічний бойкотний рух» із проханням з’ясувати особливості концертної діяльності цієї виконавиці. Наразі посилаються лише на повідомлення Чернівецьких ЗМІ: сайт міста Чернівці 0372.ua повідомляв, що «талановита чернівчанка Катерина Єременко, яка виступає під сценічним ім'ям DaKooka, виступила в Москві». За словами координатора «Економічного бойкотного руху» ситуація поки що вивчається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: