Пальне для Міноборони: НАБУ затримало одного з інвесторів «Трейд Коммодіті»

1395924627-5905--uz

Сьогодні, працівники Національного антикорупційного бюро затримали бізнесмена Володимира Трофименка, який є одним із інвесторів компанії «Трейд Коммодіті».

Про це повідомив адвокат компанії Віталій Касько, передає УНН.

За словами Каська, представники НАБУ не пояснили причину затримання Володимира Трофименка.

«Представилися, сказали «ви» (В.Трофименко – ред.) затримані за підозрою у вчиненні злочину», після чого примусово доставили в НАБУ», – повідомив Віталій Касько.

Окрім того, адвокат повідомив, що Володимира Трофименка затримали в центрі Києва одразу після прес-конференціїї, на якій компанія «Трейд Коммодіті» висвітлила свою позицію щодо справи Міноброни, в якій фігурує компанія.

Додамо, що на прес-конференції був присутній ще один бізнесмен Андрій Адамовський, який теж є інвестором компанії «Трейд Коммодіті».

Нагадаємо, 11 жовтня Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявили про те, що викрили корупційну схему розтрати державних коштів в сумі понад 149 млн гривень при закупівлі пальне для Міністерства оборони України. Чотирьом посадовцям МО були оголошені підозри.

Серед них заступник міністра оборони Ігор Павловський. Зазначимо, що йдеться про тендер МО, який в квітні минулого року виграло ТОВ «Трейд Коммодіті».

12 жовтня, Солом’янський суд міста Києва обрав Ігорю Павловському запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, хоча прокурори САП просили його арештувати.

У компанії відреагували на заяви НАБУ і назвали звинувачення в корупції безпідставними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: