В Ужгороді гендиректора взуттєвої фабрики розстріляли прямо в робочому кабінеті (фото)

PM478image001

У понеділок, 16 жовтня, в Ужгороді у робочому кабінеті було застрелено генерального директора взуттєвої фабрики "Апаран".

Про це повідомляє Мukachevo.net з посиланням на правоохоронні органи.

У поліції офіційно підтвердили дану інформацію, зазначивши, що порушене кримінальне провадження, а підозрюваного затримали на місці події.

У відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області повідомили: «До нас сьогодні близько 11.00 надійшло повідомлення про вбивство в обласному центрі Закарпаття. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на території одного з ТОВ у власному службовому кабінеті було вбито директора даного підприємства», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 54-річного чоловіка вбив 59-річний житель Ужгорода.

«Поліція з’ясувала, що чоловіки посварилися, під час з’ясування відносин один вистрелив чотири рази в іншого, в результаті чого той помер на місці», - додали в главку.

Підозрюваного затримали працівники патрульної поліції на місці злочину. Він зараз перебуває в Ужгородському відділі поліції. Слідчі з’ясовують всі обставини інциденту.

З місця події вилучено пістолет калібру 7,65 мм з одним патроном, з якого стріляв підозрюваний, та відправлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: