На території автобусного заводу планують звести багатоповерхівки

1

На території колишнього автобусного заводу на вул. Стрийській запроектовано будівництво двох житлових комплексів з 10 і 16-поверховими будинками, а також комерційно-офісний центр, найвища будівля якого становитиме 20 поверхів.

На території колишнього автобусного заводу на вул. Стрийській запроектовано будівництво двох житлових комплексів з 10 і 16-поверховими будинками, а також комерційно-офісний центр, найвища будівля якого становитиме 20 поверхів, повідомляє Zaxid.net.

Як розповіла співавторка детального плану території (ДПТ) у районі вул. Стрийській, архітекторка ДП ДІПМ «Містопроект» Лілія Людкевич, йдеться про будівництво нових житлових комплексів. Наразі не відомо, хто планує зводити 16-поверхові будинки на вул. Стрийській, у яких зможуть проживати 1,7 тис. мешканців.

Щодо комерційно-офісного центру, то, за словами архітекторки, основна частина будівлі матиме п’ять поверхів і, як акцент, частина будівлі буде 20-поверховою. Наразі архітектори ще не розраховували, якою буде корисна площа комерційно-офісного центру, а також не визначили, що саме знаходитиметься у цій будівлі. Окрім офісів, у цьому центрі передбачено також облаштувати торгові площі.

У понеділок, 23 жовтня, у великій сесійній залі Львівської міськради о 18:00 відбудеться громадське слухання щодо детального плану території у районі вул. Стрийської, що передбачає будівництво нових ЖК та комерційно-офісного центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: