У Львові представили редизайн логотипу міста (фото)

SAM_7647
Оновлений логотип Львова

Дизайнер, який працював над розробкою попереднього логотипу, презентував його ре-дизайн та додаткові елементи.

Дизайнер, який працював над розробкою попереднього логотипу, презентував його редизайн та додаткові елементи.

Від 17 жовтня у Львова з’явився новий логотип. Над редизайном старого працював його творець — дизайнер Юрій Крукевич. Автор зазначає, що логотип зазнав незначних змін і тому це не стільки редизайн навіть, скільки рестайлинг. На новому лого вежі стали рівними і стрункішими, за рахунок чого тепер їх можна міняти місцями.

«Головним завданням було зробити цей логотип більш динамічним і залишити його впізнаваним, щоби не було великого стилістичного розриву між тим, що було, і тим, що вийшло, — каже Юрій Крукевич. — Коли ми дивимося на попередній логотип, то бачимо, що вежі ніби стоять на горизонті, їх порядок розміщення незмінний. Це не дає можливості динамічно його використовувати. І нам прийшла ідея зробити так, щоби вежі можна було міняти місцями, рухати їх навіть по вертикалі, так, ніби ми ходимо містом і бачимо їх у різних ракурсах».

Автор логотипу, дизайнер Юрій Крукевич

У комплекті до оновленого логотипу, Юрій Крукевич також презентував додаткові елементи — набори тематичних піктограм, які розповідають про події у місті чи сфери діяльності у ньому. Так, є набір про громадський транспорт, каву, зустрічі і святкування, музику тощо.

«Ми бачимо, що коли вежі змістилися, вони утворили середовище,  вільні місця якого заповнили піктограми. Ми отримали конструктор, з якого можна на всі випадки створювати різні композиції. Це можуть бути сухі піктограми для позначення транспорту, а можуть бути такі, які викликають емоції», — додає автор.

Редизайну промоційного лого міста передувала низка відкритих обговорень такої пропозиції, зокрема на хакатоні у серпні цього року. До додаткового обговорення залучали професійних дизайнерів, які працюють у місті, піарників, маркетологів.

Нагадаємо, на логотипі міста Лева зображені п’ять кольорових веж: дзвіниця Вірменського собору, вежа Корнякта, Ратуша, вежа Латинської катедри та дзвіниця монастиря Бернардинів.

 

Усі фото: Дисись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: