Львів транспортний: як вийти з критичної ситуації

Strajk-Avtobus-19

Громадська рада при управлінні транспорту ЛМР зареєструвала два витяги із протоколу остатнього засідання громадської ради, що відбулось 9 жовтня 2017 року, де пропонуються шляхи виходу з критичної ситуації, яка склалася у транспортному господарстві міста.

Громадська рада при управлінні транспорту ЛМР зареєструвала два витяги із протоколу останнього засідання громадської ради, що відбулось 9 жовтня 2017 року, де пропонуються шляхи виходу з критичної ситуації, яка склалася у транспортному господарстві міста.

Громадська рада звернулася до міського голови Львова з проханням:

1) привести ситуацію з договорами у відповідність до рішення адміністративного суду (фактично, розірвати договори з ПАТ «ЛАТП – 14630» та ТОВ «Міра і К»).

2) оголосити новий конкурс перевізників, який би відповідав усім вимогам законодавства.

3) Невідкладно організувати зустріч з перевізниками ЛК АТП-1, АТП-14630, «Міра і К», «Фіакр-Львів», «Успіх БМ», членами громадської ради при управлінні транспорту ЛМР та всіма причетними до організації автобусних перевезень підрозділами ЛМР для обговорення критичної ситуації, яка склалася з громадським транспортом у Львові.

Читайте також: Чому на львів’ян очікує транспортний хаос і до чого тут ЛМР 

4) Передбачити кошти на вивчення пасажиропотоку та провести вивчення пасажиропотоку, аби відкоригувати транспортну мережу та з'ясувати реальну кількість платних пасажирів і пільговиків.

Читайте також: В апеляційному суді Львова вирішують, чи законні угоди перевізників громадського транспорту (фото)

Натомість у другому витягу Громадська рада звертається до начальника управління персоналом ЛМР із проханням повідомити про дату і час проведення конкурсу на посаду начальнику управління транспорту, аби їхній представник (представники) міг бути присутнім під час конкурсу, а також попередньо організувати зустріч громадської ради з кандидатами на посаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: