Українська олімпійська чемпіонка звинуватила легендарного білоруського гімнаста в згвалтуванні

1cb7f7fa3b71d44c439097ac86be7bf7

Дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Тетяна Гуцу звинуватила знаменитого білоруського гімнаста, багаторазового олімпійського чемпіона Віталія Щербу в згвалтуванні.

Про це колишня українська спортсменка розповіла на своїй сторінці в Facebook, передає InfoResist.

Шокуюче зізнання гімнастка зробила на тлі секс-скандалу в Голівуді через знаменитого продюсера Харві Вайнштейна.

«Я набралася сміливості через 27 років. Тетяна Торопова, яку я вважала своєю подругою і товаришем по збірній СРСР, спасибі тобі, що ти не набралася хоробрості, коли мені потрібно було, щоб ти постояла за мене і поборолися за права жінок у такій жахливій ситуації. Ні означає ні. Ти була там і все чула, але нічого не зробила, щоб захистити мене... Рустам Шаріпов, спасибі тобі, що ти був відмінним товаришем свого друга і не захистив мене, коли мені було 15 років», – написала вона.

Спортсменка заявила, що в 1991 році під час змагань в Штутгарті її згвалтував Віталій Щербо.

«Монстр, який тримав мене в моїй власній в'язниці і через якого я боялася так багато років», - пише гімнастка.

«Я знаю, що ти спробуєш захистити себе. Але мої докази набагато переконливіші за твої слова. Тепер я сильна як ніколи. Ти більше не зможеш мене зламати. Це моя історія Попелюшки. Я пережила це, і буду підтримувати кожного, хто боїться висловитися. Я постараюся бути впевненою в своїх силах», – продовжила Гуцу.

Як відомо, Тетяна Гуцу у віці 16 років стала дворазовою олімпійською чемпіонкою на Іграх в Барселоні в 1992 році. Також в цьому році в складі збірної України вона завоювала три золоті медалі на чемпіонаті Європи.

Зараз 41-річна Гуцу переїхала до Сполучених Штатів, де працює тренером у власній спортивній школі «Tatiana Gutsu Gymnastics Academy».

Білоруський спортсмен Віталій Щербо також виїхав в США. Він проживає в Лас-Вегасі, де у нього свій гімнастичний зал «Vitaly Scherbo School of Gymnastics».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: