Відомий публіцист прокоментував «ідіотизм» росіян

____17275_650x410

Багато росіян визнають, що всі розсудливі люди давно вже виїхали з РФ.

Тема участі в президентських виборах в РФ Ксенії Собчак стала однією з головних в інформаційному полі цілої країни. Це є однією з ознак деградації країни. Таку думку висловив на своїй Facebook-сторінці відомий російський публіцист Олександр Твєрской, пише РБК Україна.

«Немає більш важливих тем в країні, ніж тема обговорення участі у виборах і навіть самого входження на трон Ксюші Собчак. Ні-ні, ви не думайте, що я зараз жартую або перебільшую, Задзеркалля остаточно поїхало дахом. Кожен, буквально кожен, починаючи від останнього пропагандиста, закінчуючи самим ліберальним мислителем, на повному серйозі висловлюється на цю тему, щось там аналізує, робить припущення, наводить доводи і аргументи...» - написав він. За його словами, ця тема стала «однією з головних в інформаційній порядку цілої країни».

«Чи то вони всі ідіоти, чи то нас тримають за ідіотів. Які вибори при цій диктатурі? Яка до чортової матері Собчак? А чому не Бузова? Чому не тітка Глаша з продуктового? Зрештою, чому не ваш сусід-алкаш Іванич? Давайте обговоримо їх участь у виборах (виборах, Карл) і шанси на перемогу (перемогу, Карліто) у цих виборах», - додав Твєрской. «Ну, не вбивства ж українських громадян обговорювати на війні, затіяній злочинним Кремлем і її народом, правильно? Не репресії ж кримських татар піддавати розголосу? Днями ось вбили двох українських солдатів. Російські окупанти вбили. Зараз проводяться масові допити кримських татар у зв'язку з їх останніми одиночними пікетами. Нудно, так, все це», - продовжив публіцист.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: