Випускні іспити у школах у 2018: особливості та правила

7_17_i_i
Фото ілюстративне

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти розповіли деталі про зовнішнє незалежне оцінювання у 2018 році.

Інформацією поділилася директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк під час прес-конференції 18 жовтня, повідомляє Дивись.info.

У 2018 році випускникам загальноосвітніх навчальних закладів для отримання атестату буде необхідно у формі ЗНО скласти три предмети як ДПА.

«Минулого року це було вперше, — каже Лариса Середяк. — Цього року ця практика продовжується. Цими трьома предметами є українська мова, математика або історія України на вибір випускника і третій предмет — на вибір самого учня».

За словами Лариси Середяк, у 2018 році серед переліку можливих предметів не буде російської мови. Утім, випускник може обирати серед 11 предметів: англійська, німецька, французька, іспанська, математика, історія України, українська мова і література, фізика, хімія, біологія, географія, де українська мова та література, історія України або математика є обов’язковими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: