Жахлива ДТП у Харкові: дівчина на «Лексусі» вбила шестеро людей (відео)

15_main

ДТП у центрі Харкова, внаслідок якої загинули шестеро людей, сталася через порушення правил дорожнього руху. Зокрема водій Lexus рухалася на заборонний сигнал світлофора.

Про це заявив начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех, повідомляє Главком.

«Автомобіль Lexus RX під керуванням дівчини 20 років, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка 49 років. Внаслідок зіткнення Lexus вилетів на тротуар вулиці Сумської та скоїв наїзд на 11 пішоходів», – сказав Олег Бех.

Він уточнив уточнив, що одна з постраждалих – вагітна жінка, версію теракту слідство не розглядає.

Водночас начальник обласної поліції не зміг сказати, у якому стані була водій автомобіля Lexus, що вчинив наїзд на людей. Зі слідством дівчина «активно спілкується».

«За моєю інформацією, саме на заборонений сигнал світлофора – уже перемикалося світло світлофора, дівчина (водій Lexus) придавила на швидкість, внаслідок чого це зіткнення сталося... Документи на автомобіль є, слідство більш детально скаже. Є у неї права, документи на право керування», – розповів Бех.

Він зазначив, що водій автомобіля Volkswagen Toureg, із яким зіткнувся Lexus, перебуває «в нормальному стані». Підстав для його затримання не було.

Раніше ЗМІ назвали ім'я харків'янки, яка в момент смертельної ДТП 18 жовтня перебувала за кермом Lexus RX 350. Нею виявилась 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. У мережі вже опублікували фото дівчини.

Другим учасником смертельної аварії у центрі Харкова був Геннадій Дронов. За інформацією ЗМІ, 59-річний чоловік займається роздрібною торгівлею та здає в оренду нерухомість.

Як повідомлялося, у середу ввечері автомобіль Lexus після ДТП викинуло на тротуар, де в цей момент знаходилися десятки пішоходів. Повідомлялося, що 11 осіб постраждали: п’ятеро громадян загинули, шестеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

Згодом стало відомо, що в ДТП загинули шестеро людей.

Мерія Харкова пообіцяла допомогти в організації похоронів та лікуванні постраждалих.

Наразі постраждалі госпіталізовані, це в основному жінки, серед них – вагітна на сьомому місяці, яка перебуває в дуже тяжкому стані.

Радник глави МВС Антон Геращенко також розповів, що на автомобілі, який збив людей у Харкові, раніше вже порушували правила дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: