Львівський виконком дозволив будувати багатоповерхівку на Замарстинівській. Мешканці проти

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив ТЗоВ «Колібрі» на будівництво на вул. Замарстинівській, 162-164 – вул. Міртовій,7 багатоквартирного житлового будинку, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив ТзОВ «Колібрі» на будівництво на вул. Замарстинівській, 162-164 – вул. Міртовій, 7 багатоквартирного житлового будинку, передає кореспондент Дивись.info.

На засідання прийшли мешканці особняків, які розташовані поруч. Втім протестувати почали, коли рішення було уже прийнято. За словами мешканців, забудовник обдурив їх, пообіцявши  спочатку викупити їхні будинки.

«Громадських слухань не було. Ми писали звернення і до Чаплінського теж. Там не те що машин не буде де поставити, а пройти не можливо буде», - заявили обурені мешканці.

Однак їм відповіли, що рішення уже прийнято і порадили опротестовувати будівництво в наступних інстанціях.

«Містобудівні умови та обмеження не означають право на будівництво. Якщо є у мешканців  зауваження, можна звертатись до тих, хто проводитиме експертизи, в ДАБІ, якщо вони вважають, що там порушені будівельні норми», – зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: