Перед кінотеатром ім. Довженка облаштують громадський простір

Кинотеатр_Довженко

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив оголошення всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на найкращий проект облаштування громадського простору на площі перед кінотеатром ім. Довженка, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив оголошення всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на найкращий проект облаштування громадського простору на площі перед кінотеатром ім. Довженка.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

«Департамент розвитку працює над реконструкцією самого приміщення кінотеатру Довженка. І ми мусимо об’єднати зусилля, щоб не робити різні об’єкти: перший поверх і громадський простір одним дизайнерським рухом» –  пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Перед конкурсантами ставляться такі:

  • запропонувати унікальну та ергономічну, архітектурну, урбаністичну та дизайнерську ідею громадського простору комплексу центральної площі житлового масиву та Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка з врахуванням планувальної структури кварталу;
  • сформувати центр громадсько-культурного життя, що задовольнятиме потреби сихівської громади в організації рекреації, розвитку та дозвілля;
  • громадський простір повинен стати архітектурно виразною композицією, яка забезпечить перетворення житлового району в єдине функціонально-планувальне та композиційно-просторове ціле і сприятиме вдосконаленню його містобудівної структури і ландшафтно-просторової організації, архітектурно-естетичних якостей забудови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: