На Львівщині охоронець нардепа Лозового побив ветерана АТО (фото)

_96161289_769450_506_1200
фото: bbc.com

Новина про сьогоднішнє побиття на Львівщині народного депутата Андрія Лозового отримала несподіване продовження.

Як виявилося, конфлікт стався через те, що люди, які приїхали разом із нардепом у селище Хащованя, не хотіли віддавати мешканцям собаку, якого начебто підібрали на дорозі, - розповіли Дивись.info очевидці подій.

Через цей конфлікт невідомі, що приїхали разом із Лозовим, побили місцевого ветерана АТО Володимира Луцика. Він розповів журналістам Дивись.info, що ж насправді сталося.

«Односелець розповів, що в нього пропав собака. І попросив допомогти знайти собаку, - розповідає Володимир Луцик. - Ми гуртом поїхали шукати собаку і побачили невідому машину, там сидів водій, ми у нього запитали, чи є у них собака і попросили показати собаку. Сказали, що ми запевняємо, що у собаки є господар і що він з нами. Водій сказав, що не може цього зробити без команди свого начальника, але відмовився його кликати. Далі почали збиратися люди, ми стояли й чекали. Потім ми зайшли у народний дім у селі Хащованя, виявилося, що це народний депутат».

Як розповів Володимир Луцик, люди почали переконувати нардепа, що собака має власника і власник хоч забрати тварину додому, втім люди, що приїхали із Лозовим, не захотіли віддавати пса, мовляв, тварина не доглянута й голодна. Через це стався конфлікт, в результаті якого невідомі, що приїхали із нардепом Лозовим, побили Володимира Луцика.

Зараз він має сліди побиття на обличчі, скаржиться на постійний головний біль.

Водночас, очевидці подій не підтверджують факт побиття нардепа Лозового.

Як раніш писав ЗІК, до поліції сьогодні дійсно звернулися за фактом зникнення собаки: "О 18.05 надійшло повідомлення у поліцію від гр. Л.Й.Климкович з с. Волосянка, Сколівського району, Львівської області, про те, що Лозовий забрав в неї собаку і відмовлявся повертати, бо, на його думку, вона не доглядає пса. Чоловік власниці поїхав за народним депутатом і в селі Хащованя забрав собаку назад. Під час цього виникла суперечка, але без насильства. Натомість нардеп все повернув так, буцімто його побили".

Сам же Лозовий продовжує заявляти, що був побитий, про це він сьогодні написав на своїй сторінці у Фейсбук. При цьому, тепер версія нардепа - замовлення, неначе "напад" на нього був скоєний на замовлення лісової мафії та був спланований.

Наразі побитий Володимир Луцик уже склав заяву у Сколівському райвідділку поліції щодо побиття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: