Екс-нардеп від Партії регіонів заявив, що бере участь у фінансуванні мітингу під Радою 

ed22914c-de6e-4b37-a398-4d5273979c37

Колишній нардеп Володимир Олійник заявив, що фінансує одну палатку під будівлею Ради.

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що бере участь у фінансуванні мітингу біля будівлі Верховної Рада. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі «Непредсказуемая Предопределенность».

«Я не тільки підтримую. Там стоїть одна моя палатка, я її фінансую. Там черкащани, тому звернулися до мене. Є витрати, пов'язані з утриманням, харчуванням, сім'ї підтримати. Я фінансово підтримую», - сказав Олійник, який в період з 1994 по 2002 рік був мером Черкас.

Слова колишнього народного депутата прокоментував у Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Олійник - біглий депутат Партії регіонів і соратник Януковича (екс-президента Віктора Януковича, - ред.) повідомив, що профінансував наметове містечко перед Радою. Тепер, сподіваюся, всім стало зрозуміло, за чиї гроші банкет, витканий з провокацій крові людей, розпуску парламенту, Нацгвардії, СБУ і дурнуватих ультиматумів», - написав Аваков.

Нагадаємо, 7 жовтня біля Верховної Ради зібралися прихильники екс-президента Грузії Міхела Саакашвілі, який зараз очолює новий політпроект «Рух нових сил» (РНС), та представники інших політичних сил («Батьківщина», «Самопоміч», «Свобода», «Правий сектор», «Національний корпус» та інші).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: